Kontakti
Izaberite jezik stranica: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Registar čeških izvoznikaSlužbeni registar podataka vladine agencije za izvoz CzechTrade
Moj popis
 0
Traži
Rašireno traženje

Sustavi za skladištenje, paletiranje i transport, uključujući industrijski software.

Naziv društva: Alvey Manex a. s.

Automatski sustavi za paletiranje za sve vrste i veličine artikala. Visokoregalni slagači i kompleksna rješenja za skladištenje manjih artikala do 50 kg. Industrijski software Maestro+ za upravljanje i nadzor sustava za paletiranje i skladištenje.

Ovaj profil je također pristupačan u:  cs  Čeština en  English de  Deutsch ru  Русский язык pl  Polszczyzna sr  Srpski.

Alvey Manex a. s. Prikažite upis tvrtke u mobitelu.
Što je to QR šifra?
 QR šifra je 2D šifra, koja može biti pročitana specijalnim softverom u Vašem telefonu. QR šifre sadrže web adrese, vizitkarte i ostale informacije.
 

Opis proizvoda/usluga

Sustav za paletiranje s multi-line ili single-line paletizatorima, eventualno kombinacijom obaju tipova. I konvencionalna i robotizirana oprema. Skladišni sustavi s korištenjem visokoregalnih slagača i transportnih linija za pripremu robe prije otpreme. Sva rješenja su s mogućnošću primjene softwarea Maestro+ koji omogućuje komunikaciju između internog ERP poslovnog sustava i upravljačkih jedinica uređaja, a zahvaljujući takvom rješenju moguće je učinkovito upravljati linijom te nadzirati rad linije.

+Klasifikacija struke

Fotografije proizvoda/usluga

 

 

 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved